Inspiratie door innovatie

11 november 2021

Signingbox op beurs Sign2Com

De nieuwste snufjes en oplossingen op het gebied van signing? Die vind je op de Sign2Com beurs! Ook wij waren dit jaar aanwezig op 20 en 21 september in de Kortrijk Xpo in België.

Signfestival

Sign2Com wordt omgeschreven als een festival waar de toekomst van signing wordt gepresenteerd. Op deze beurs komen reclame-, signage-, media- en communicatie-experts bijeen om het belang van visuele communicatie te benadrukken én te presenteren. Met welke signing raak je de gevoelige snaar? En hoe maak je jouw signing zo opvallend dat men er niet omheen kan? De antwoorden op die vragen vind je op deze beurs.

Bekendheid

Wij waren aanwezig om meer bekendheid te generen voor onze signingproducten. Onze hoofdzaken tijdens deze beurs waren gesprekken voeren met bezoekers en onze producten presenteren. We kijken met een positief gevoel terug op Sign2Com!

Was jij ook aanwezig?

Was jij ook aanwezig op Sign2Com? Heb je een inspirerende dag gehad? En heb je een goed beeld van Signingbox gekregen? Omdat wij het ook zo naar ons zin hebben gehad, doen we graag iets terug! Daarom krijg je 10 procent korting op jouw eerste order bij Signingbox! Twijfel niet en bekijk onze producten. 

We verheugen ons op een prettige samenwerking!

Wij denken mee op topniveau, dankzij 30 jaar ervaring in lichtreclame!

We zijn benieuwd naar je ideeën

Wij laten ons graag inspireren en uitdagen: de berg is niet snel te hoog voor ons. Kom bij ons met je ideeën en wij maken er effectieve signing van!